Tarieven lidmaatschap

update: 01-03-2021

 

Regulier lidmaatschap

De contributie van T.O.V. wordt jaarlijks vastgesteld door de ledenvergadering. De contributie seizoen 2021 is vastgesteld op  € 130,- voor senioren en € 65,00 voor junioren. 

Winterlidmaatschap

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart kan men lid worden van onze vereniging als “winterlid”. Het lidmaatschap gedurende deze periode bedraagt € 42,50 senioren en € 21,25 junioren. Met een winterlidmaatschap kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten (competitie, toernooien, etc.). Alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Het winter- of zomerlidmaatschap bedraagt met KNLTB lidmaatschap in dezelfde periode €60,- voor senioren en €30,- voor junioren.

 

Zomerlidmaatschap

In de periode van 1 juni t/m 31 augustus kan men lid worden van onze vereniging als “zomerlid”. Het lidmaatschap gedurende deze periode bedraagt € 42,50 senioren en € 21,25 junioren.   Met een zomerlidmaatschap kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten (competitie, toernooien, etc.). Alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Het winter- of zomerlidmaatschap bedraagt met KNLTB lidmaatschap in dezelfde periode €60,- voor senioren en €30,- voor junioren.

 

Competitielidmaatschap

Het lidmaatschap voor een KNLTB competitieperiode bedraagt €25,- per competitie in het seizoen 2021. Na de competitie waarvoor je jezelf hebt aangemeld word je automatisch weer uitgeschreven bij T.O.V.. 

 

Imagro Open lidmaatschap

In de periode van het Imagro Open Toernooi van onze vereniging kan men lid worden van onze vereniging als “Imagro Open Lid”. Het lidmaatschap voor enkel dit toernoi bedraagt €20,- in het seizoen 2021. Na het Open Toernooi word je automatisch weer uitgeschreven bij T.O.V..  

 

Club/team lidmaatschappen

Het is mogelijk om als team (voetbal/volleybal/korfbal etc.) in de zomerperiode lid te worden bij T.O.V., en gebruik te maken van onze accommodatie. Met deze lidmaatschappen wordt u niet ingeschreven bij de KNLTB, alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Voor informatie over team lidmaatschappen kunt u contact opnemen met de voorzitter of de ledenadministratie. [email protected] 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 514 868

Address

Goorseweg 51
6595 AM Ottersum

KVK-nummer

40165394