Tarieven lidmaatschap

update: 01-03-2024

 

Regulier lidmaatschap

De contributie van T.O.V. wordt jaarlijks vastgesteld door de ledenvergadering. De contributie seizoen 2024 is vastgesteld op  € 135,- voor senioren en € 67,50 voor junioren.  Het contributie jaar van T.O.V. loopt van 1 januari t/m 31 december. Alle nieuwe leden worden aangemeld bij de KNLTB, waardoor zij kunnen meedoen in KNLTB toernooien en - competities. De ledenpassen van de KNLTB worden jaarlijks bij de start van het nieuwe seizoen uitgereikt, u krijgt hiervoor een uitnodiging.

Bij leden die zich aanmelden gedurende het lopende seizoen wordt, afhankelijk van de periode van aanmelding, een deel van de jaarcontributie doorberekend. 

T.O.V. verzoekt alle betalingen te voldoen met een incasso. De machtigingen voor toestemming tot incasso staan op het aanmeldingsformulier. De contributie mag in twee periodes betaald worden, voorwaarde is dat betalingen via incasso door de club worden geïnd.

 

Winterlidmaatschap

In de periode van 1 oktober t/m 31 maart kan men lid worden van onze vereniging als “winterlid”. Het lidmaatschap gedurende deze periode bedraagt € 45,00 senioren en € 22,50 junioren. Met een winterlidmaatschap kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten (competitie, toernooien, etc.). Alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Het winter- of zomerlidmaatschap bedraagt met KNLTB lidmaatschap in dezelfde periode €62,50 voor senioren en €32,50 voor junioren.

 

Zomerlidmaatschap

In de periode van 1 juni t/m 31 augustus kan men lid worden van onze vereniging als “zomerlid”. Het lidmaatschap gedurende deze periode bedraagt € 45,00 senioren en € 22,50 junioren.   Met een zomerlidmaatschap kunt u niet deelnemen aan KNLTB activiteiten (competitie, toernooien, etc.). Alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Het winter- of zomerlidmaatschap bedraagt met KNLTB lidmaatschap in dezelfde periode €62,50 voor senioren en €32,50 voor junioren.

 

Competitielidmaatschap

Het is bij T.O.V. ook mogelijk om competitielid te worden. Wanneer je een volwaardig lidmaatschap hebt bij een andere tennisvereniging, maar competitie wilt spelen in een T.O.V.-team is het verplicht om bij T.O.V. een competitielidmaatschap aan te vragen.   In de periode van de KNLTB voorjaarscompetitie, KNLTB najaarscompetitie en/of de KNLTB wintercompetitie kan men lid worden van onze vereniging als “competitielid”. Het lidmaatschap voor een competitieperiode bedraagt €30,- per competitie in het seizoen 2024. Na de competitie waarvoor je jezelf hebt aangemeld word je automatisch weer uitgeschreven bij T.O.V..   Naast de competitie mogen competitieleden niet deelnemen aan andere club- of KNLTB-activiteiten zoals toernooien, de MWC, etc.. Zij mogen wel deelnemen aan het competitieteamtoernooi van de competitie waaraan zij hebben deelgenomen.  

 

Imagro Open lidmaatschap

In de periode van het Imagro Open Toernooi van onze vereniging kan men lid worden van onze vereniging als “Imagro Open Lid”. Het lidmaatschap voor enkel dit toernoi bedraagt €20,- in het seizoen 2024. Na het Open Toernooi word je automatisch weer uitgeschreven bij T.O.V..  

 

Club/team lidmaatschappen

Het is mogelijk om als team (voetbal/volleybal/korfbal etc.) in de zomerperiode lid te worden bij T.O.V., en gebruik te maken van onze accommodatie. Met deze lidmaatschappen wordt u niet ingeschreven bij de KNLTB, alleen op verzoek is dit tegen aanvullende betaling mogelijk. Voor informatie over team lidmaatschappen kunt u contact opnemen met de voorzitter of de ledenadministratie.    

 

Afwijkende lidmaatschappen

Indien u een langere periode door omstandigheden (blessures / ziekte / afwezigheid) geen of weinig gebruik kunt maken van onze banen is het mogelijk de contributie aan te passen aan uw situatie; neem hiervoor contact op met de ledenadministratie. Leden met afwijkende lidmaatschappen kunnen gedurende de afgesproken periodes gebruik maken van onze banen en deelnemen aan alle door T.O.V. georganiseerde activiteiten. Met uitzondering daarop van toernooien en competities aangemeld bij de KNLTB, tenzij tegen aanvullende betaling een KNLTB lidmaatschap is afgesloten. Leden met afwijkende lidmaatschappen hebben geen stemrecht op de jaarvergadering, zij dienen zich te houden aan de T.O.V. reglementen.

 

Afmelden lidmaatschap

Het reguliere lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari t/m 31 december; zonder bericht wordt uw lidmaatschap jaarlijks automatisch verlengd. Alle overige lidmaatschappen worden beëindigd na de periode waarin zij geldig zijn. Afmelding van het reguliere lidmaatschap moet voor 15 januari bij de ledenadministratie binnen zijn, dit via mail of telefonisch aan de ledenadministratie, zie adres hierboven. Bij afmeldingen na 15 januari worden altijd de kosten van het lidmaatschap KNLTB aan u doorberekend.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 514 868

Adres

Goorseweg 51
6595 AM Ottersum

KVK-nummer

40165394