Kantinecommissie

De kantinecommissie is verantwoordelijk voor het beheer van de kantine. Hierbij behoren verschillende kantinezaken, waaronder:

Inkoop
Als kantinecommissie verzorgen wij de inkoop voor de kantine. Denk hierbij aan drank, snacks en benodigde materialen voor de barexploitatie. Daarbij voeren wij het voorraadbeheer hiervan uit, zodat we nooit een biertje misgrijpen!
 
Hapjescommissie
Bij de toernoeien zijn de dames van de kantinecommissie de vaste leden van de hapjescommissie. Daarnaast hebben we bij ieder toernooi een wisselde bezetting van enthousiaste en creatieve leden die ons willen helpen er iedere keer weer iets leuks van te maken. Als commissie maken we de planning en houden we de financiën in de gaten.
 
Kantinediensten
De kantine vormt een belangrijke inkomstenbron voor de vereniging. Om de inkomsten te kunnen genereren en de kosten laag te kunnen houden, is de inzet van leden voor de bezetting van de kantine erg belangrijk. Als kantinecommissie verzorgen wij de planning van de kantinediensten en bij toernooien vormen de leden van de commissie de achterwacht. Zo voorkomen we dat er niemand achter de bar staat bij onverhoopte afwezigheid van een van de leden.  
 
Aankleding en interieur
Nadat je een tenniswedstrijd hebt gespeeld en aan je eerste drankje zit, is het toch ook leuk als er een beetje sfeer hangt in de kantine. Wij verzorgen de aankleding van de kantine en zorgen voor wisselende thema's door het jaar heen en met toernooien, om het zo voor iedereen gezellig te maken. Met een leuk muziekje op kun je hier tot in de kleine uurtjes prima vertoeven. In samenspraak met het bestuur pakken we ook grotere projecten op, zo is recent onze keuken vervangen.
 
Sociale Hygiëne
Onze commissie beschikt over een verklaring voor Sociale Hygiëne. Dit is een voorwaarden voor het verkrijgen van een vergunning bij de gemeente voor het schenken/ verkopen van alcoholhoudende dranken.
 
Leden
 
Heb je vragen over een van bovenstaande thema's, benader ons gerust!
 
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 514 868

Adres

Goorseweg 51
6595 AM Ottersum

KVK-nummer

40165394