Accommodatiecommissie / Groenploeg

Het sportpark T.O.V.I.O.S. is een prachtig groen park, aan de Goorseweg in Ottersum. Onze accommodatiecommissie zorgt voor het onderhoud en de reparaties op het park. Op het sportpark zijn 3 verenigingen gevestigd, naast onze tennisvereniging worden we vergezeld door korfbalvereniging V.I.O.S. en survivalvereniging Primates en zorgen we samen voor het onderhoud van het park. Met 4 mooie kunstgrasbanen, een tennismuur om tegen te oefenen en een hoop groen is er altijd wel iets te doen voor onze commissie. 

Er wordt wekelijks met een enthousiaste 'groenploeg' gewerkt aan het onderhouden en verder verbeteren van de banen, paden en groenvoorziening. Voor het blad- en vuilvrij maken van de banen kunnen we rekekenen op onze eigen "bladblaasexpert" Gerrit, wanneer er activiteiten, toernooien of competitiedagen zijn kunnen we zelfs een extra bladblaassessie verwachten.

Twee keer per jaar wordt de accommodatiecommissie ondersteund bij grotere klussen. Op deze klussendagen worden leden opgeroepen om gezellig te komen helpen. Er is voor iedereen wel wat te doen, dus ook jij bent van harte welkom! Suggestie: Neem je favoriete (tuin)gereedschap van thuis mee! Kijk voor de data van de klussendagen in het jaaroverzicht.  

De accommodatiecommissie / groenploeg bestaat uit:

  Ton Arts  
  Bart Langhorst  
  Alex Hoogerwerf  
  Gerrit Janssen  
  Jan Stapel  
  Henk Vullings  
  Jan Welles  
  Fred van de Berk  

Wil je meer weten over (deelname aan) de commissie of heb je een reparatie/gebrek gezien of een andere opmerking waar de accommodatiecommissie voor in actie moet komen laat het dan vooral weten! Stuur een mail naar [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 514 868

Adres

Goorseweg 51
6595 AM Ottersum

KVK-nummer

40165394