Kantinediensten

Naast veel tennisplezier op en naast de baan vragen we onze leden ook een bijdrage te leveren aan de taken rondom activiteiten, toernooien en competities van de vereniging. Dit kan uiteraard door je als vrijwilliger in te zetten in een van onze commissies, als lid van een commissie zet je je gedurende het hele jaar in voor de vereniging en wordt je niet verplicht bardiensten te draaien.

Alle andere seniorleden zijn verplicht bardiensten te draaien en dragen daarmee ook hun steentje bij. Alle leden tussen de 18 en 65 jaar draaien minimaal 2 diensten per jaar en leden vanaf 65 jaar draaien er minimaal 1. Wanneer je dit niet wilt, heb je de mogelijkheid om deze diensten af te kopen voor 35 euro. 

Er zijn een aantal diensten die buiten de bovenstaande regeling vallen, zo worden de kantinediensten van de KNLTB competitie en de MWC opgevangen door deelnemende leden aan deze competities. Naast bardiensten is er de mogelijkheid om je in te schrijven voor schoonmaak- en klussendagen, het begeleiden van jeugdactiviteiten en de Schone Maas actie.

Het barrooster wordt gepland via de nieuwe KNLTB.club website en Club.app. Meer informatie hierover volgt wanneer het tijd is om diensten in te plannen. Wanneer je jezelf niet indeeld via deze weg word je ingedeeld door de commissie.

 

Wij hebben hieronder de belangrijkste punten nog eens op een rijtje gezet:

  • Plan samen met de planner je kantinedienst en noteer je kantinedienst(en) in je agenda .
  • Mocht je niet op de diensten hebben ingeschreven of hebben gemaild dan word je ingedeeld daar waar nog mensen nodig zijn gedurende het jaar.
  • Indien je weet dat je niet kunt die dag, wacht dan niet te lang met ruilen. Indien je geruild hebt geef het dan door aan de commissie zodat deze dit ook in planning kan aanpassen en je een herinneringsmail kunt ontvangen.
  • Let op! Iedereen is verplicht om zelf te ruilen ook wanneer je zelf op de baan staat dien je voor vervanging te zorgen.
  • Bij afwezigheid zonder afmelding volgt een boete van 25 euro per keer.
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 485 514 868

Adres

Goorseweg 51
6595 AM Ottersum

KVK-nummer

40165394